fbpx

Cecilie i Indiana, USA

Nå har jeg vært i USA hos vertsfamilien min i 2 måneder. Det har vert to fantastiske måneder. De første ukene var alt så utrolig spennende,og det er det fortsatt. Hver eneste person jeg møter og hvert eneste sted jeg drar til er fylt med glede. For to uker siden dro jeg til en fornøyelsespark med

vertsfamilien, hvor jeg utfordret meg selv.
Jeg har vært på Pete-fest og jobbet som frivillig der. Det føles bra å

kunne føle at man hjelper noen andre enn bare seg selv.

Skolen er også bra. Lærerne er veldig hjelpsomme, og mange av elevene er nysgjerrige og hyggelige. Jeg var på zombie-walk i Louisville med noen andre utvekslingsstudenter. Det var utrolig spennende og skummelt, fordi folk hadde kledd seg ut så bra. Denne uka var jeg på en fallout boy konsert. Det var superkult og gledesfullt.

Jeg føler på en måte at jeg har bodd her i kjempelang tid, som om at det er helt normalt å bo her. På en annen måte føles alt som skjer her så mye mer meningsfylt og nytt. Jeg setter pris på alt her fordi jeg vet at dette er en mulighet jeg aldri kunne hatt noe annet sted

Vertsfamilien min er supersnill og jeg føler meg så takknemlig ovenfor dem. Alle tingene de har gjort for meg og de gir meg så mye glede. Jeg nyter å være her, som f.eks å gjøre ting som er hverdagslige for alle som bor her, men nytt for meg. Bare det å gå i butikken er annerledes, butikkene er så mye større og har alt, ikke bare mat.

Folk her er også lettere å snakke. Jeg skulle ønske alle hadde muligheten til å dra på utveksling, fordi det er så lærerikt og fylt av glede.  Alt som skjer her er en bonus for meg.

Hilsen Cecilie