,

Emma i USA

Emma i USA

“En måned

…. det er så lenge jeg har vært her. Jeg nyter det fullt ut.

 

Jeg har været til endnu en konkurrence i cross country. Den her gang var det i Ottumwa i parken Wildwood. Vi skulle løbe 5 km. Jeg løb 5 minutter hurtige end sidste gang. Pige cross country vandt.
Vi har en tradition på holdet om, at den der har vist en god holdånd, får holdshalskæden indtil næste konkurrence. Jeg fik den, den her gang fordi selvom jeg siger det, giver jeg ikke op.

Fredag var jeg til min første football kamp. Fordi kampen blev spillet i byen havde skolen pep rally. Cheerleaders dansede rundt på scenen, musik blev spillet og efterårs sportsgrenene blev præsenteret. Det var super sjovt. Det fik hele skolen i fantastisk stemning.

Fredag aften var football kampen. Folk var klædt i hvid og rød, nogen havde endda malet sig selv på kroppen. Det var mega sjovt. Jeg fik en masse nye venner. Efter kampen som vi dsv. tabte var der skolefest på skolen. Jeg lærte at danse som amerikanerne.

Søndag var jeg i adventure land med 3 andre udvekslingsstudenter (Fernando fra Brasilien, Jorge fra Spanien og Anita fra Ecuador), Dawn som er en host mor og hendes familie og Ciera. Jorge og Ciera fik mig til at prøve næsten alt og bryde mine grænser. Det var det sjoveste jeg nogensinde har prøvet! Det er en af de bedste dage jeg har haft. Om aftenen klokken 21:35 løb vi ned til en karrusel (den gule der snore rundt ) og prøvede den om og om igen, fordi der ingen kø var.”

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] kan også lese blogginnlegget Emma skrev, når hun hadde vært i USA i knapt en […]

Comments are closed.