High School – bli med på informasjonsmøte

Inspirasjon og informasjon om High School!

Vi vil gjerne invitere deg og dine foreldre til et arrangement hvor vi forteller litt om hva det vil si å reise på utveksling.

Det vil være ganske avslappet, hvor du og dine foreldre selvfølgelig også kan stille alle deres spørsmål. Alle årganger er velkomne, det vil si både du som vurderer å reise sommeren 2018, men også om du ønsker å reise først om noen år.

Det er selvsagt gratis og helt uforpliktende.

Møtene holder vi hovedsakelig i Oslo, men følg med, vi kommer også til andre byer i Norge i løpet av høsten og våren. Alle datoene kan du finne her på siden. Noen ganger tar vi også gjester med, både i form av tidligere utvekslingsstudenter eller kanskje en av våre samarbeidspartnere eller skoler fra utlandet.

Hvis datoene ikke passer eller hvis du heller bare vil møte oss til et personlig møte, så klikk her for å bestille et personlig intervju i stedet. Dere trenger ikke delta på et informasjonsmøte først, og et personlig intervju er selvfølgelig både gratis og uforpliktende. Her får du og dine foresatte også informasjon og kan stille de spørsmål dere har.

Datoer for de neste informasjonsmøtene (nye datoer kommer løpende):

 • Oslo
 • 19. November:

  Vår partner fra Canada kommer en tur innom Oslo for å fortelle om programmet; hva du som utvekslingsstudent kan få ut av et år på utveksling i skjønneste Canada. Nærmere informasjon om tid og sted vil bli oppdatert fortløpende, men ikke glem å melde deg på, slik at du blir oppdatert på sted og tid.

  Tid: 14:00
  Sted: Sandakerveien 138, 0484 OSLO

 • Bergen
 • 20. November:

  Vår partner fra Canada kommer en tur til Bergen for å fortelle om programmet; hva du som utvekslingsstudent kan få ut av et år på utveksling i skjønneste Canada. Nærmere informasjon om tid og sted vil bli oppdatert fortløpende, men ikke glem å melde deg på, slik at du blir oppdatert på sted og tid.

  Tid: 18:00
  Sted: Scandic Byparken, BERGEN

Husk å melde deg på!

Vi sender deg adressen og nærmere opplysninger, så sørg for at skrive din e-postadresse korrekt inn.

Påmelding til informasjonsmøte
Sending

Tilbake til High School programmet!