High School Australia

Dra til Queensland, hvor du finner vakre områder som The Gold Coast og Sunshine Coast samt storbyen Brisbane.

Pakk surfebrett og solbriller og gjør deg klar for å grille på stranden på julaften. Et av de beste High School programmer i verden! Du kan velge mellom mange ulike skoler i hele Queensland, og vi hjelper naturligvis til med å finne den riktige skolen for deg.

 • Programstart

  Avgang i starten av juli, hjemkomst i slutten av april (9 mnd), eller i slutten av juni (12 mnd)

 • Programtype

  I Australia har vi, av hensyn til kvalitet og valgmuligheter, valgt å kun tilby Premium-programmer.

 • Spesielt for programmet

  Velg selv den skolen du vil gå på

  Ønsker til sport og fag kan ofte oppfylles!

 • Programavgift

  Fra ca. 209.950,- kr. for et skoleår inkl. fly.

 • Lånekassen

  Søk støtte fra Lånekassen på opptil 85% av skolepenger

Kristina har nettopp reist til Australia for å gå et skoleår på Sunshine Beach State High School:

Nå har jeg vært i Australia i 8 dager og det har vært fantastisk!

Den første dagen jeg var her, sov jeg hele dagen fordi jeg hadde reist i 31 timer med 3 timers søvn. Men dagen etter var det mandag og jeg skulle på skolen – det var en veldig spennende dag. Jeg har hatt en fantastisk uke! Allerede på den andre dagen dro jeg og 10 andre jenter på stranda. Jeg har vært på stranda nesten hver dag, men det er vinter i Australi så det er litt kaldt (20 grader). Jeg har faktisk ikke vært hjemme etter skolen hele uken, jeg har kun vært sammen med vennene mine. Vi har vært på kino og dratt til et digert shoppingsenter og selvfølgelig stranda. Min vertsfamilie kunne ikke vært bedre! De er virkelig søte.

Til alle, dere må glede dere!!! Det er en fantastisk mulighet!!!

Kristina, Sunshine Beach High School – Australia

Skolelivet i Australia

Det australske skolesystemet er i verdensklasse og landet har det tredje største antallet med internasjonale studenter hvert år – kun overgått av USA og Storbritannia. Uansett hva og hvor lenge du studerer i landet, er du garantert en utdanning av høy kvalitet og en uforglemmelig opplevelse.

I Australia har du mulighet for å prøve fag du aldri har hatt tidligere, som du ikke finner i det norske skolesystemet som film og TV, teknologi og design – eller hva med surfing??

Dersom du går på en spesiell linje på videregående som medier og kommunikasjon, MDD eller idrett – ta kontakt med oss, så kan vi se hva vi kan få til.

Fritid og aktiviteter

“Aussierne” elsker sport! Du finner både noen av de typiske europeiske idrettene som fotball og tennis, men også mer internasjonale og typisk australske idretter som rugby, golf, netball og hockey.

Australia er kjent for å være et flott land, med over 500 nasjonalparker og 2.700 fredede naturområder. Ingen andre steder i verden finner du hele 17 steder som er satt opp på UNESCO’s verdensarvliste, herunder Great Barrier Rief, Kakadu National park, Fraser Island og operahuset i Sydney.

Vertsfamilier i Australia

Australia er kjent for å være et av de mest imøtekommende landene i verden, noe de er veldig stolte av. Det bor over 23 millioner innbyggere i Australia, som er en miks av over 200 forskjellige kulturer og som snakker 260 ulike språk!

Engelsk er selvfølgelig hovedspråket og din vertsfamilie vil også snakke engelsk med deg. Australiere er dessuten det fjerde mest lykkelige folkene i verden, så din australske vertsfamilie vil helt sikkert ta deg godt i mot og være glad for å ha deg boende hos dem.

Jeg vil gjerne kontaktes ang. High School!

High School kontakt
(Vi trenger kontaktinformasjon til dine foresatte, når du bestiller intervju).
Sending