High School Canada

Et av de beste programmene i verden!

High School i Canada kan ligne mye på det du kjenner til om High School i USA. Du har den gule skolebussen, cheerleaders, football, High School Spirit – Ja, nesten alt det du forbinder med en amerikansk High School. Men i Canada får du samtidig skoler som er bedre – ikke vanskeligere – men undervisningen er helt enkelt bare bedre. Canada har faktisk verdens høyest rangerte engelsktalende High School system! Generelt er canadere ganske europeiske i tankegangen, så du får det beste fra to verdensdeler.

Velg selv hvor du vil reise!

Momento Education samarbeider med to forskjellige High School distrikter i to attraktive områder av Canada:

Vancouver på vestkysten og Nova Scotia på østkysten.

Du har mulighet til å velge hvilket skoledistrikt du vil reise til, komme med ønsker til fag og aktiviteter – så vil vi, sammen med partnerorganisasjonen gjøre vårt beste for å oppfylle ønskene dine. Begge områdene er engelsktalende, men dersom du gjerne vil ha undervisning på Fransk, er det også mulighet for det, og det kalles “French Immersion.” Dersom du går en annen linje enn studiespesialisering i Norge, ta kontakt med oss, så ser vi hva vi kan gjøre for at du skal kunne få de fag og timer du trenger for å få året ditt godkjent.

 • Programstart

  Rundt 1. september

 • Programtype

  I Canada har vi valgt å kun tilby Premium-programmer på grunn av kvalitet og valgmuligheter. Les eventuelt mer her!

 • Spesielt for programmet

  Mulighet for skole/områdevalg

  Ønsker til sport og fag kan ofte oppfylles!

 • Programpris

  Nova Scotia: 158.950 kr. inkl. fly.

  Vancouver: 194.950,- kr. inkl. fly.

 • Lånekassen

  Søk støtte fra Lånekassen på opptil 85% av skolepengene

Livet som utvekslingsstudent i Canada

Skolelivet i Canada

Skolene i Canada, er som nevnt, av høy kvalitet – rangert som det beste engelsktalende skolesystemet i verden. Oppbyggingen minner om det du kjenner til fra USA – du er en del av et trinn og ikke en spesiell klasse. De har lange ganger med lockers, gule skolebusser og mange ulike idretter og aktiviteter du kan ta del i.

Vertsfamilier i Canada

En stor del av ditt high School opphold er vertsfamilien din. For å komme ordentlig inn i den canadiske kulturen og det engelske språket, kommer du til å bo hos en lokal vertsfamilie, som bor i nærheten av skolen din. Alle vertsfamilier går gjennom en godkjenningprosess før de blir godkjent som vertsfamilie.

Canadere er kjent for å være et veldig åpne, så uansett om du er i øst eller vest vil du bli tatt ordentlig godt imot!

Fritid og aktiviteter

I Canada er det masse å finne på! Det er utallige muligheter for sport og aktiviteter som f.eks. fotball (soccer), volleyball, football, basketball, curling, ski, skøyting og mye mer. Generelt er vinteraktiviteter noe som er populært i hele landet. Mange av idrettene og aktivitetene du kan velge er det samme i Canada som i USA.

I Nova Scotia er det også mulighet for mange vann-relaterte idretter, da du aldri er mer enn én time unna havet. Om vinteren har det skisesong, for ikke å glemme at i  Vancouver ligger skoledistriktet ikke langt fra et av de flotteste ski-områdene i Nord-Amerika, hvor det i 2010 ble arrangert Vinter-OL.

Videoer med tidligere elever i Canada:

Jeg vil gjerne kontaktes

High School kontakt
(Vi trenger kontaktinformasjon til dine foresatte, når du bestiller intervju).
Sending