High School New Zealand

Opplev New Zealands vanvittig flotte natur, gode skoler og koselig befolkning!

Du kan i prinsippet velge mellom alle skolene i hele New Zealand, men vi har valgt ut 5 gode skoler, som byr på litt av hvert. Vi hjelper deg selvfølgelig med å finne den riktige skolen for deg.

Orienterings Camp inkludert i programavgiften!!

Du starter oppholdet ditt i New Zealand med en 5 dagers camp i enten Auckland eller Wellington. Her vil du sammen med mange andre studenter bli tatt godt i mot, inn i den New Zealandske kulturen og ytterligere forberede deg på året som venter. Før du tar turen videre til skolen og vertsfamilien din kan du kose deg med nye venner, sightseeing og artige aktiviteter.

 • Programstart

  Avgang i starten av juli, hjemkomst i slutten av april

 • Programtype

  I New Zealand har vi av hensyn til kvaliteten valgt å tilby Premium-programmer. Les mer her!

 • Spesielt for programmet

  Velg selv den skolen du vil gå på

  Ønsker til sport og valg av fag tas hensyn til!

  5 dagers Orienterings Camp inkludret i programavgiften!

 • Programavgift

  Fra 206.950,- kr. for et skoleår inkl. fly.

 • Lånekassen

  Søk støtte for opp til 85% av skolepengene

Skolelivet i New Zealand

New Zealand er den ideelle high school-destinasjonen, hvor du kan utvikle dine engelskkunnskaper i en vennlig og avslappet kultur. Landets skolesystem er av høy standard og rangerer konsekvent blandt de beste i verden. Alle skoler er underlagt kvalitetssikring av staten og landet er dessuten det første, som har utviklet en særlig “Code of Practice”, som skal ta hånd om alle internasjonale studenter og sørge for, at opplevelse deres blir en suksess.

Når du studerer i New Zealand kan du selv være med på å velge dine fag og aktiviteter på skolen – f.eks. surfing, ski, seiling, ridning eller “outdoor education”. Du kan også fortelle oss om det er et bestemt område av New Zealand, som du foretrekker. Uansett hva du har av ønsker, vil vår samarbeidspartner i New Zealand gjøre deres beste for å matche dem!

Vertsfamilier i New Zealand

New Zealand er et av de tryggeste landene i verden, faktisk kun slått av Island! “Kiwierne” er “easy-going” mennesker, som raskt vil føles som dine venner. Befolkningen er en blanding av mange forskjellige kulturer, og er derfor veldig åpne ovenfor andre livssyn og meninger.

Du vil raskt føle deg som hjemme og velkommen hos din Newzealandske vertsfamilie og i ditt nye nabolag.

Fritid og aktiviteter

New Zealand er elsket over hele verden for dets vakre natur, den endeløse kystlinje, de mange fjell og nasjonalparker. Ekte “Ringenes Herre” landskap. Landet er dessuten trygt og fredelig, og et av de tryggeste landene å bo i.

Uansett hvor i New Zealand du er, er det mye å oppleve. Landet er en kombinasjon av moderne storbyer med restauranter og butikker og en storslått natur, som strekker seg fra hvite sandstrender til snøbelagte fjelltopper. “Kiwierne” er gode på være utendørs og uansett hvor du befinner deg, er det aldri mer enn 120 km til havet. Alle byer har også egne naturområder med gå- og sykkelstier, parker, sportklubber og svømmebassenger. Klimaet er som i Norge, men årstidene er omvendt enn som i Norge, hvor vinteren er den varmeste tiden, og sommeren den kaldeste. Sommerferien i New Zealand ligger derfor i desember-januar måned.

Du velger selv hvilken skolen du skal gå på i New Zealand. Derfor kaller vi det High School Premium!

Vi har valgt ut 5 gode skoler i New Zealand, sånn at det er noe for enhver smak:

Havelock North High School – En ung, pulserende High School med undervisning på toppnivå

Wakatipu High School – Tett på alpinsenter, masse av “adventure & outdoor activities”.

Nayland College – Kysten foran, fjellene bak.

Whangaparaoa College – Moderne skole tett på stranden, kun 30 min. fra Auckland

Kapiti College – Kun 5 minutter fra stranden og en halv time fra hovedstaden Wellington

.

P.S.: Selvom de heter noe med “College”, så er det altså High Schools.

Jeg vil gjerne kontaktes ang. High School!

High School kontakt
(Vi trenger kontaktinformasjon til dine foresatte, når du bestiller intervju).
Sending