,

Rasmine i USA

“Hej allesammen, her er en lille update om hvordan det går!

Den her uge har været rigtig god! Jeg har mødt en pige, der hedder Jasmine, hvis mor er fra Danmark, hun er virkelig sød!

Sidste fredag startede football-sæsonen og jeg var til min første football-kamp med min veninde Sofia, og jeg kunne rigtig godt lide det! Alle Freshman var inviterede og vi fik middag og en t-shirt med i prisen.

Igår var jeg med CIEE (den organisation jeg rejser med) ved Stone Mountain. Vi fik noget information og jeg mødte andre udvekslingselever. Kl. 21.30 så vi et laser-show på bjerget og det var så cool! Der var også fyrværkeri med i showet!

Jeg begyndte at ride for nogle uger siden, men lige nu får jeg privatundervisning så jeg kan lære ordene på engelsk.

Skolen er rigtig god, selvom det er lidt sværere på engelsk og der er mange lektier. Både eleverne og lærerne er virkelig søde og hjælpsomme.”

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *