Slide One

High School Premium

- Bli utvekslingsstudent!

High School premium

- Bli utvekslingsstudent med Momento!

bli High school utvekslingsstudent 
- en opplevelse for livet!

High School programmene til Momento gir deg mulighet til å skreddersy ditt drømmeår. Du velger ikke kun landet du vil reise til, men også hvilket område, skoledistrikt og i noen utvalgte programmer også din skole. I våre Premium programmer bestemmer du helt selv hvordan din High School opplevelse skal se ut – Det er dette vi kaller for High School Premium!

Et High School-opphold er en helt unik opplevelse for livet. I ditt High School år blir du en del av hverdagen hos en ny familie på lik linje med de andre familiemedlemmene. Dere vil spise middag sammen, feire jul sammen og å dele hyggelige stunder sammen.

Kanskje vil du heller velge et studie-opphold på en Boarding skole som dyrker din idrett og/eller interesser? Boarding skole er et fantastisk mulighet for deg som drømmer om mange akademiske valgmuligheter og den beste High School spirit ånden.

Uansett hvilket land du velger å reise til på utveksling, så kommer du til å få oppleve en helt ny hverdag som kan være ganske annerledes enn du er vandt til. Våre Premium programmer gir deg frihet til å ønske bestemte fag eller aktiviteter. Tenk deg å ha fag som fashion design, robotteknologi, business eller noe annet spennende.

En ferie gir alltid et lite innblikk i en annen kultur, men som utvekslingselev vil du oppleve ditt vertsland fra innsiden av det hele. Du vil ikke bare oppleve landets kultur, men du vil også bli en del av den! Når du etter et lærerikt år vender hjem til Norge vil du ha opplevd å få “a second home”. Du vil få masse nye venner, kanskje prøve nye fritidsinteresser og aktiviteter.

Som utvekslingsstudent vil du oppleve dine omgivelser på en helt ny måte, og med åpent sinn og nye øyne. Det kan virke litt skremmende, men det er også utrolig spennende å reise til et helt nytt land.

Du kommer til å bli utfordret, bli del av en ny kultur, hverdag og bli helt flytende i et nytt språk. Du vil helt sikkert få en opplevelse du tar med deg for resten av livet!

High School Udveksling

Derfor er momento anNERLEDES:

SkrEddersy ditT Premium opPhold!

– vår unike oppsett gir deg mulighet til å velge område, skoledistrikt, sport, fag og til og med noen skoler selv. Det skaper trygghet å være med på å skape sitt drømmeår

stor FLEKSIBILITET

- våre programmer er de mest fleksible vedrørende graduation, hjemreise, og besøk underveis. Dette er ditt år, dine regler.

VI SER VÅRE ELEVER SOM "HELE MENNESKER"

– vi kan derfor også håndtere elever med allergier eller lave karakterer. Vi kan hjelpe de fleste elever, så la oss snakke om dine muligheter!

BEGRENSET ANTALL ELEVER

– vi har begrenset antall plasser i våre programmer! Vårt hovedfokus er på
kvalitet fremfor kvantitet! Sikre deg en plass nå.

VI ER ÅPNE OG TRANSPARENTE

– vi legger alle kortene på bordet slik at du vet hva du går til. Vi er også åpne med hva du betaler for, og til hvem.

FØRSTE SKRITT ER BÅDE GRATIS OG UFORPLIKTENDE!

– kom til informasjonsmøte eller avtal personlig samtale for å høre mer om våre spennende programmer!

Hvordan kommer jeg igang?

AVTAL ET PERSONLIG INTERVJU MED OSS DIGITALT – DET ER GRATIS OG HELT UFORPLIKTENDE!

Book en gratis og uforpliktende informasjons samtale med en av våre dyktige medarbeidere. Vi “treffes” digitalt gjennom teams eller Zoom når det passer deg.

I tviL? Vi kan hjElpe dEg på veI! 

Vi er her for å gi deg nok informasjon så du føler deg trygg på å ha valgt riktig program for ditt utvekslingsår. Under intervjuet vil vi snakke om hvilke programmer vi kan tilby som matcher dine ønsker for et utvekslingsår.

 

Momentos mange gode high school programmer - det MYE Å valgE MELLOM! 

Momento tilbyr Premium programmer i: USA, Canada, Australia og New Zealand. 

Hos Momento kan du velge mellom et stort spekter av utvekslingsprogrammer. Vi tilbyr mer en 50 interessante utvekslingsprogrammer med vertsfamilie, og over 50 Boardin School alternativer. Vi har mye å velge mellom, og er her for å hjelpe deg finne et program som passer deg.

En av våre viktigste oppgaver er å veilede deg og dine foreldre til å finne de programmene som matcher dine fag interesser, idrett og hobby interesser. Noen ganger så har elever endt opp med et helt annet program enn de hadde i tankene i utgangspunktet. 

Det er selvfølgelig en forskjell i pris på våre forskjellige programmer, men du betaler samme kostnad til Momento uansett for valg av program og destinasjon.

High School Udveksling USA

Dette forteller vi deg for å understreke at når vi står klare til å veilede deg til å finne et program som er riktig for deg, er har vi samme interesse, som deg; at ditt utvekslingsår blir en suksess!

Hvis du har spørsmål så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat! Vi baserer vår organisasjon på åpenhet og transparente prosesser. Derfor vil du kunne få svar på så og si alt du er i tvil om.

EN ELEV FORTELLER:

“Mit navn er Emma, og jeg har vært i USA i 10 måneder. Jeg var meget nervøs, da jeg dro avsted, men vertsfamilien tok riktig godt imot meg. Jeg gikk på en High School, med mange idretts muligheter, så jeg fikk muligheten til å løpe Cross Country, bowle, og å spille tennis. Mitt høydepunkt var graduation. Jeg var en senior på min High School, så jeg fikk lov til at avslutte skolen og få en graduation-hatt på hodet.

Min opplevelse var fantastisk og uforglemmelig. Jeg lærte mye om en annen kultur, jeg er ble mere moden, og jeg kan snakke flytende engelsk. Det var  vanskelig å reise derifra, men det var også deilig å komme hjem til min familie. Sosiale medier har sørget for, at jeg alltid har kontakt med mine venner i USA.

Mitt utvekslingsår vil alltid ligge dypt i mitt hjerte.”

– Emma – Iowa, USA

High School USA

En forElder fortEller:

“Momento Education er en organisasjon som har levd opp til det som de lovte, og det vi forventet! Da vi begynte å undersøke, hvilken organisasjon vi ville sende vår sønn til USA med, var våre krav bl.a., at det skulle være en mindre organisasjon, som var nærværende og interessert i de behov og ønsker, vi hadde som familie. Det har Momento Education levd fullt opp til. 

Det har vært en stor sikkerhet for både Christoffer og for oss som forelder å ha Momento på sidelinjen hele tiden. De har har sørget for at allting ble gjort riktig. Christoffer opplevede mye sammen med familien, og fikk gode venner på skolen.

Vi kan både se og høre, at han har utviklet seg personlig. Vi vil varmt anbefale Momento Education som organisasjon.”

Joan, mor til Christoffer

Jeg vil gjerne kontaktes ang. High School!