Slide One

HIGH SCHOOL CANADA

Bli utvekslingsstudent i Nova Scotia, Ontario, British Columbia, Manitoba eller Alberta

HIGH SCHOOL CANADA

Bli utvekslingsstudent i Nova Scotia, Ontario, British Columbia, Manitoba eller Alberta

bli utvekslingsstudent i canada

CANADA PREMIUM HIGH SCHOOL - ET AV DE BESTE PROGRAMMEne I VERDEN!

Momento’s Canada program er noe helt spesielt! Her får du selv mulighet til å velge nøyaktig hvilket skoledistrikt du ønsker å studere i.  I noen tilfeller er det også mulig å  velge skole. Det er dette vi kaller High School Premium!

High School i Canada har mange likhetstrekk  med High School i USA. Du har den gule skolebussen, cheerleaders og  football. 

Ja, faktisk alt du kan  forestiller deg når du tenker på High School. På utveksling i Canada får du samtidig skoler som er mye  bedre enn i USA. Canada har verdens høyeste rangerte engelskspråklige High School System! 

Momento samarbeider med flere forskjellige High School distrikter i Canada, så vi har helt sikkert noe som passer perfekt for deg!

Du kan også ønske bestemte fag eller aktiviteter. Vår  partnerorganisation vil gjøre sitt beste for å oppfylle dette for deg.  Alle våre High Schools ligger i den engelskspråklige delen av Canada, men hvis du vil ha undervisning på fransk er dette også en mulighet. Det heter “French Immersion” Da vil du bli undervist på fransk, men fortsatt bo hos en engelsktalende vertsfamilie.

PROGRAMSTART

Rundt 1. september

PROGRAMPRIS

Fra ca. 215.000 kr. for et skoleår

PROGRAMTYPE

Våre Canada Premium program gir deg større valgfrihet og høy kvalitet.

OPPFYLL ØNSKER OM FAG ELLER en idrett

Det er et bredt utvalg av fag og idretter

MULIGHET FOR VALG AV SKOLE/OMRÅDE

Vi har skoledistrikter i Nova Scotia, British Columbia, Manitoba, Alberta, Ottawa og New Foundland.

High School Canada Campbell River

SKOLELIVET I CANADA

High School i Canada er rangert som det suverent beste engelskspråklige skolesystem i verden. Typisk vil det være noen fag som er obligatoriske, men det  er også et hav av  valgfag du kan velge mellom uansett om du liker  kunst, robotteknologi, design, forretning eller noe helt annet!

Selve oppbygningen minner veldig om det du kanskje kjenner fra USA.  Nemlig det at du er en del av en årgang, ikke en bestemt klasse. Du har også de lange gangene med skap , gule skolebusser og masse av  sport og aktiviteter.  Du vil stortrives som utvekslingsstudent i Canada!

Fritid i Canada

I Canada er det mye å gjøre. Det er utallige muligheter for sportsaktiviteter som f.eks., soccer, ridning, volleyball, fotball, basketball, curling, skisport, skøyteløp og mye mye mer. Generelt er vinteraktiviteter super populære i hele landet. Mange av sportsgrenene og aktivitetene som du kan velge, er de samme, som blir tilbudt på de fleste High Schools i USA. 

Sammen finner vi det stedet  som best passer sammen med  dine interesser. For eksempel Nova Scotia er mange muligheter for vann relaterte sportsaktiviteter siden  du aldri er mer enn høyst en time unna havet. Eller reis til Vancouver området, hvor du finner noen av de beste ski-områdene i hele Nord-Amerika. Det er aktiviteter for alle!

High School Canada Golden Hills

Vertsfamilier i Canada

Å bo hos en lokal vertsfamilie som kan vise deg den Canadiske kulturen og alle tradisjonene, er noe av det viktigste i ditt utvekslingsår. I canada kan du velge mellom å gå på franskspråklig eller engelskspråklig skole, men du vil alltid bo hos en engelsk språklig vertsfamilie. Vertsfamiliene bor i skoledistriktet du velger å studere i.

Vertsfamiliene har alle vært igjennom en grundig prosess før de har blitt godkjent til å  være vertsfamilie for utvekslingsstudenter.

Canadierne er kjent  for et være åpent og hjertevarmt folkeslag.  Så uansett om du er på utveksling i øst eller vest, vil du blitt  tatt veldig  godt imot! Se videoen og hør hvorfor våre canadiske familier velger å ta imot  utvekslingselever fra hele verden!

Se hvorfor canadierne elsker å  være vertsfamilie : 

Våre distrikter i Canada

Her kan du se eksempler på  skoledistrikter som vi samarbeider med i Canada. Vi samarbeider med flere enn de du ser her på siden. Så hvis du ikke finner noe som  passer nettopp deg, så fortvil ikke!

Spiller du en spesifikk sport? Eller vil vil du veldig gjerne til den fransktalende delen av  Canada? Vi kan oppfylle  de fleste ønsker, – og sammen finner  vi den perfekte matchen for deg!

Det kan være vanskelig å  velge mellom mange skoler, så bare kontakt Momento Education hvis du trenger hjelp! 

Jeg vil gjerne kontaktes ang. High School!