Biking
HIGH SCHOOL NEW ZEALAND
HIGH SCHOOL NEW ZEALAND

Bli utvekslingsstudent i nEW zEALAND!

– Vakker natur, gode skoler og gjestfrie mennesker!

Momentos New Zealand High School program er noe helt for seg selv! Du får bestemme hvilken skole du ønsker å studere på mens du er på utveksling. Det er dette som vi kaller for High School Premium. Vi hjelper til med å skreddersy et skoleår som passer for deg, hvor vi tar i betrakning individuelle hensyn og ønsker.

Orientation Camp inkludert i prisen!

Du vil starte din utveksling med en 5 dagers orientation camp i enten Auckland eller i Wellington. Her vil du sammen med mange andre utvekslingselever få muligheten til å “lande” i en ny tidssone, få innsyn i New Zealands kultur, og få mange gode tips og råd for utvekslingsåret. Campen byr også på mange morsomme aktiviteter for å starte året ditt på best mulig måte med sightseeing, workshops, introduksjon på din skole og møte din vertsfamilie.

PROGRAMSTART

Avgang i starten av juli, hjemkomst slutten av juni

PROGRAMTYPE

I New Zealand tilbyr vi kun Premium High School

PROGRAMPRIS

Fra ca. 110.000 kr. for et skoleår

SOFT LANDING CAMP INKLUDERT

Få en god start på ditt utvekslingsår med en 5-dages Soft Landing Camp i Wellington

VELG SELV DEN SKOLE DU VIL GÅ PÅ

Ofte kan ønsker til sport og fag også oppfylles!

High School New Zealand

SKOLELIVET I NEW ZEALAND

New Zealand er den ideelle high school-destinasjonen! Her kan du utvikle dine engelsk kunnskaper i en vennlig og avslappet kultur. Landets skolesystem er av høy standard, og rangerer konsekvendt blant de beste i verden. Alle skoler er underlangt kvalitetssikring av staten. Landet er dessuten også første som har utviklet en “Code of Practice” som skal ta vare på alle internasjonale studenter, og sørge for trygge rammer i programmet.

Når du studerer i New Zealand, kan du selv velge hvilke fag og aktiviteter på skolen – for eksempel surfing, ski, seiling, hesteridning eller outdoor education. 

Du velger selv hvor i New Zealand du ønsker å studere og bo under ditt utvekslingsår. Vi vil veilede deg til å velge riktig skole om område basert på dine ønsker.

 

Fritid i New Zealand

New Zealand er elsket over hele verden for den vakre naturen, den endeløse kystlinjen og de tallrike fjell og nasjonalparker. Det er et ekte Lord of the Rings landskap. New Zealand er også kjent for sine trygge og fredelige samfunn, samt gjestfrie mennesker.

Uansett hvor i New Zealand du er, er det mye å oppleve. Du får en kombinasjon av storbyer, med restauranter og shopping samt kystlinje og snøkledde fjell.

High School New Zealand

“Kiwiene” elsker å være utendørs, og uansett hvor du bor er det aldri mer enn 120 km til havet. Alle byer har egne naturområder med flust av vandre og sykkelstier, parker, sportsklubber og svømmebasseng.

Klimaet er litt mildere enn i Norge, men årstidene er omvendt enn hva vi er vant til her. Vinteren er den varmeste årstiden og sommeren er vinteren i New Zealand. Sommerferien i New Zealand er derfor i desember-januar måned!

Astrids ÅR PÅ havelock north

High School New Zealand

VErtsfamilier i New Zealand

New Zealand er et av de tryggeste land i verden, og det er kun slått av Island! Kiwiene er hyggelige og avslappede mennesker som fort vil bli dine venner. Befolkningen er en blanding av mange forskjellige kulturer, og er derfor meget åpne for andre livssyn og meninger.

Du vil raskt føle deg trygg og velkommen, hos din newzealandske vertsfamilie og i ditt nye lokalsamfunn.

VåRE SKOLER I NEW ZEALAND

Vi oppdaterer for øyeblikket informasjonen på hver enkelt skole, men kontakt oss for mer informasjon så hjelper vi deg!

Jeg vil gjerne kontaktes ang. High School!