Slide One

Whakatane High School

Whakatane High School

HIGH SCHOOL UtVEKSLING PÅ Whakatane

Byen Whakatane ligger i den solfylte Bay of Plenty regionen på østkysten av Nordøya på New Zealand. Klimaet er mildt, noe som gir mulighet for å nyte vakre Ohope Beach hele året – en ti minutters kjøretur fra Whakatane High School. 

Whakatane High School har ca. 1000 elever hvert år, og tilbyr alle elever en likeverdig mulighet til å lykkes med sterke verdier rundt ansvar, respekt og prestasjoner. 

Hvert år tar Whakatane H.S. inn ca. 35 internasjonale studenter som bor hos en vertsfamilie i nærheten av skolen.  Flesteparten av de internasjonale studentene kommer fra Europa, men det er også studenter fra Asia og Amerika. 

 

High School New Zealand Havelock

Skolen tilbyr et bredt utvalg av fag, hvorav Outdoor Education og Marine Studies er svært populære. 

Marine studier gir deg muligheten til å studere planter og dyr som lever i havet.  Studentene tilbys muligheten til å fullføre et PADI kurs, da det er flere dykke-og snorkleekspedisjoner, inkludert et besøk til spektakulære Great Barrier Reef i Australia. 

Et annet populært fag på skolen er Outdoor Education.  Studentene har mulighet til å delta i en rekke utflukter som f.eks. surfing, rafting, kajakkpadling m.m. 

Som student på Whakatane vil du bli en del i et mindre lokalsamfunn, men samtidig kunne gå på en dedikert skole med et bredt utvalg av fag. 

 

High School New Zealand Havelock

Muligheter for spennende fag, SCUBA DIVING OG SURFING

Muligheter for Marine Science og Outdoor Education

En time i bil fra Tauranga og Rotorua

FAG

Engelsk (obligatorisk), Drama, Musikk, Kunst, Tegning, Outdoor Education, Matte, Marine fag, Kjemi, Biologi, Fysikk, Økonomi, Geografi, Medier, Sosiologi, Turisme, Historie, Fransk, Japansk m.m. 

AKTIVITETER

Badminton, Basketball, Fotball, Golf, Tennis, Volleyball m.m. 

MER INFORMASJON

Les mer på skolens egen hjemmeside HER eller kontakt Momento, hvis du har spørsmål. 

Jeg vil gjerne kontaktes ang. High School!