High School New Zealand Havelock
High School New Zealand Havelock 14
HAVELOCK NORTH HIGH SCHOOL
HAVELOCK NORTH HIGH SCHOOL

HIGH SCHOOL UtVEKSLING PÅ Havelock

Havelock North er en ung og pulserende High School, som kombinerer moderne fasiliteter med et utdannelsessystem som er i konstant utvikling. Samtidig har skolen et fokus på de tradisjonelle verdiene som f.eks. “House spirit”, “School pride” og høye forventninger til studentenes prestasjoner. 

Skolen oppfordrer til suksess på alle nivåer. Personalet på skolen er høyt kvalifisert, entusiastiske og engasjerte. Lærerne og studentene nyter godt av suksessen og det gode rykte skolen har.  Havelock North High Schools visjon er å tilby et bredt utvalg av muligheter for hver enkelt student, og med over 1.000 studenter kan skolen tilby et bredt utvalg innen fag, kulturelle og sportsrelaterte utfordringer.

High School New Zealand Havelock

Skolens motto er “Aim to Excel” — eller “Whaia te itt kahurangi” på maori – og undervisning i toppklasse. Studenter på Havelock North presterer som regel alltid blant de beste på nasjonale tester og konkurranser. Innenfor musikk, kunst og drama blir skolen ansett som landets beste, men også idrettslagene er godt kjent for dere høye prestasjoner og sportsånd. 

Dette er en skole som studentene er stolte av å være en del av og som foreldre kan ha full tillit til.

High School New Zealand Havelock

FOKUS PÅ "SCHOOL SPIRIT"

STORT AKTIVITETStilbud, BL.A. RIDNING OG SKI

MODERNE FAsiliteter

TIDLIGERE ELEV FORTeLLER: 

“Jeg tilbragte et år på den anden side af kloden i dette super fede land og havde den bedste tid i mit liv. Det er simpelthen den bedste idé at tilbringe et helt år her, fordi ellers er det svært virkelig at nå at nyde hele New Zealand.

På skolen er der super sportsgrene, såsom volleyball, skydning, badminton og rugby, men der er også sportsgrene, som du sikkert aldrig har hørt om før, såsom Canoe Polo. Alt i alt havde jeg bare det perfekte år ved verdens ende – en tid, jeg ikke vil glemme hele mit liv!!! Kom, det er super !!!” – Tim

High School New Zealand Havelock

FAG

Her kan du for eksempel ta spansk, japansk, realfag, maori, drama, mediefag, design og visuell kommunikasjon, økonomi, samfunnsfag m.m.

AKTIVITETER

Mulighetene er omtrent uendelige! Her kan du blant annet prøve ridning, orkester, ski, surfing, svømming for å nevne noen.

High School New Zealand Havelock

MER informasjon

Les mer på skolens egen hjemmeside HER eller kontakt Momento, hvis du har spørsmål.

Jeg vil gjerne kontaktes ang. High School!