High School Canada Nova Scotia
Mountain View
MOUNTAIN VIEW, MANITOBA
MOUNTAIN VIEW, MANITOBA

HIGH SCHOOL UtVEKSLING i Mountain View

Et skoleår på Mountain View School Division gir deg  minner for livet! Programmet foregår i et trygt miljø hvor elevene får den fulle kanadiske pakken: den kulturelle opplevelsen, et høyt faglig nivå og nye venner.

Mountain View har et solid og trygt Homestay program. Uansett hvilket område du kommer til så kan du være sikker på at du blir en del av en nøye utvalgt vertsfamilie. Alle våre vertsfamilier er trygge, åpne og vennlige som gleder seg til å dele hverdagen sin med en utvekslingselev.

I løpet av tiden din i Mountain View vil du bli kjent med mange nye mennesker fra Canada, men også resten av verden! Meld deg på et av de mange fritidsklubbene på skolen, lær nye tradisjoner med vertsfamilien din eller bruk helgen til å utforske den vakre naturen eller shopping i byene.

OMRÅDET

Navnet sier alt! Mountain View School Division ligger i hjertet av Manitobas prærie mellom to fjellkjeder: Riding Mountains og Duck Mountains.

Her vil du også være omgitt av innsjøer som Lake Winnipegosis og Lake Dauphin. Det finnes mange parker i området og du har kanskje hørt om de? Du har Riding Mountain National Park, Duck Mountain Provincial Park og Asessippi Provincial Park. 

Enten du liker ski, ridning, vandreturer eller noe helt annet, så er Mountain View, området for deg!

KOMBINER KULTUR & HØY FAGLIG nivå

MULIGHET FOR SKI & RIDNING

VAKKER OG VARIERT NATUR

SKOLENE

Mountain View har et godt respektert offentlig skolesystem med stor kulturell forskjell blant de cirka 3200 elevene fordelt på 16 skoler. Du går på en av de fire High Schools: Dauphin Regional Comprehensive Secondary School i Dauphin, Gilbert Plains Collegiate i Gilbert Plains, Goose Lake High School i Robli eller Winnipegosis Collegiate i Winnipegosi. Skoledistriktene tar imot ca. 75 utvekslingselever hvert år. Du vil ikke bare møte canadiske elever, men også elever fra hele verden!

Det er mange muligheter både i valg av fag, idrett og fritidsklubber på alle fire skolene. Fordyp deg i engelsk med med EAL (English as an Additional Language), eller prøv en ny sport, kunstfag, musikkfag, teknologi eller yrkesfag. 

AKTIVITETER

Skolene har et bredt utvalg av fag du kan velge mellom. Hva med å prøve fagene: elevråd, sjakk, trening, musikal, kor eller frivillig arbeid.

I tillegg til skolene skole aktiviteter, så tilbyr også skolen månedlige utflukter. På de månedlige turene kan du prøve hesteridning, stå på ski, isfiske, kanoturer og mye mye mer. Disse turene er inkludert i programavgiften så alt du trenger er å melde deg på!

SPORT 

Sportsprogrammene på skolene har tre forskjellige sesonger: høst, vinter og vår. 

Her er det gode muligheter å prøve flere ulike grener. Hva med å prøve amerikansk fotball , volleyball, rugby, terrengløp, curling, hockey, basketball, ski, snowboard, badminton, baseball, fotball , golf eller boksing?

FAG

Det finnes et bredt utvalg med fag å velge mellom, og alle skolene tilbyr forskjellige fag. Du kan for eksempel velge mellom matematikk, samfunnsfag, idrett, fransk, kunst, musikk, forretning, IT, psykologi, utendørsundervisning, matlaging , grafisk design og mye mer. 

Jeg vil gjerne kontaktes ang. High School!