High School Canada Golden Hills
High School Canada Golden Hills 1
GOLDEN HILLS
GOLDEN HILLS

HIGH SCHOOL UtVEKSLING i Golden Hills

Skoledistriktet i Golden Hills er veldig stort og dekker over et stort geografisk område i staten Alberta. Vi har valgt to områder som vi synes er helt fantastiske, men skulle du ønske flere områder i denne staten så kontakt oss! 

Strathmore er en liten by med rundt 11.000 innbyggere, og ligger en halvtime kjøring fra storbyen Calgary. Strathmore er et veldig trygt område hvor lokale hilser på hverandre på gata. 

Drumheller er kjent for sine flotte fjellformasjoner, og for å ha noen av verdens beste palentologer. Dette er grunnen til at byen er kjent som “verdens dinosaur hovedstad” 

High School Canada Golden Hills

VELG SELV! Bo hos VERTSFAMILIE ELLER på SKOLEN

VAKKER NATUR OG MYE HISTORIE

VELG mellommange forskjellige fag

VERTSFAMILIE ELLER BOARDING – DU VELGER!

Her velger du mellom å  bo hos en lokal vertsfamilie, det man kaller  homestay, eller du kan velge å bo på skolens internat, med andre elever fra skolen. Golden Hills er faktisk det eneste stedet i Canada hvor du kan bo på skolen, samtidig som du går på en offentlig skole! Enten du velger det en eller det andre, blir det en unik opplevelse. 

Dersom du velger å bo hos en vertsfamilie, så er disse nøye utvalgte familier som er godkjente for å huse en utvekslingselev. Våre vertsfamilier er hjertevarme familier som gleder seg til å vise sine tradisjoner og dele hverdagen med en utvekslingselev. 

High School Canada Golden Hills

Hvis du velger at bo på skolen, kommer du til å bo på rom med en annen elev (av samme kjønn). Kollektivet er alltid under oppsyn av en voksen. Så du er trygg og ikke alene.

Fordelen ved å velge denne måten å bo på er, at du blir godt kjent med dine klassekamerater og vil helt sikkert danne bånd for livet! Dere kommer til å dele alle gleder, sorger og erfaringer med hverandre gjennom skoleåret.

På noen  områder kan man sammenligne det litt som å være på folkehøyskole. Her knytter elevene seg til hverandre på en helt annen  måte, enn hvis man bare ser hverandre i skoletiden.

High School Canada Golden Hills

SKOLENE

Skolene i Golden Hills tilbyr mange spennende muligheter! Her er to av distriktets mange skoler. 

Strathmore High School har ca. 750 elever og har en viktig del i  lokalsamfunnet. Skolen fokuserer på å undervise elevene i forskjellige håndverksfag som frisør, hudpleie, kriminaltekniker, webdesign eller bilreparatør. Her har du gode muligheter med å kombinere teoretiske fag sammen med praktiske fag.

Drumheller Secondary School har 400 elever og er en av de mindre skolene i Golden Hills distriktet. Skolen har fokus for fag innenfor paleontologi. Så hvis det er ditt favorittfag, er dette  stedet for deg!

Begge skolene tilbyr både opphold hos vertsfamilier eller på skolens internat!

FAG

Golden Hills skolene tilbyr fag av høy kvalitet innenfor de klassiske fagene som psykologi, fransk, tysk, engelsk, science, matematikk og historie, men prøv også gjerne de mindre tradisjonelle fagene , som Backfoot-indianernes språk, kriminalteknikk, webdesign, hudpleie eller bilmekaniker. 

High School Canada Golden Hills

SPORT

Kast deg ut i det! Hva med at bruke utvekslingsåret ditt på en helt ny sportsgren? Skolene i Golden Hills tilbyr blant annet volleyball, amerikansk- og ‘alminnelig’ fotball,  badminton, hockey, curling og rugby!

Jeg vil gjerne kontaktes ang. High School!