High School Canada Chilliwack
High School Canada Chilliwack 7
CHILLIWACK
CHILLIWACK

HIGH SCHOOL UtVEKSLING i CHIlLIWACK

Chilliwack er den syvende største byen i British Columbia med rundt 84.000 innbyggere. Byen ligger bare noen få timers kjøring fra Vancouver, Seattle og fantastiske vintersportssteder! Chilliwack er byen for for deg som ønsker et stort utvalg av aktiviteter – alt fra ridning, kajakk, rugby, kunst og klatring.

OMRÅDET

Området rundt Chilliwack har en storslått  natur. Byen ligger langs elven Frasers bredder, hvor du kan fiske, ro kajakk og mye  mer. Byen ligger rett ved  fjellene  Nicomen Mountain og Williams Peak. Her kan du gå på vandreturer og kanskje  til og med dra på mountainbiking – Folk i  Canada elsker en god “hiking tour” 

High School Canada Chilliwack

 Chilliwack tilbyr også muligheter for å  oppleve noen av de storbyene  som  ligger i området. Byen ligger en og to timers kjøring fra millionbyene Vancouver og Seattle, så du vil helt sikkert også få oppleve suset fra storbyene.

For skielskerne!, er det ca. 45 minutters kjøring til nærmeste skisted, og det er 6 ulike ski anlegg innenfor en halvannen times biltur. Skal man på en lengre skitur så reiser de lokale innbyggerne som regel til verdenskjente Whistler, som ligger ca 2,5 timer unna.

OBS: Elever kan ikke fylle 19 år under oppholdet Chilliwack
High School Canada Chilliwack

Bredt utvalg av fag og aktiviteter

MANGE uteaktiviteter som f.eks. ski, mountain biking, ridning m.m.

i nærhet av VANCOUVER OG SEATTLE

SKOLENE

Chilliwack har tre forskjellige High School: Chiliwack Secondary, G.W. Graham Middle Secondary og Sardis Secondary), med et bredt utvalg av spennende fag. Disse skolene er kjent for å ha et høyt nivå innenfor fagene fysikk, kunst og humanistiske fag.

Vi finner helt sikkert en kombinasjon som passer for deg!

Skolene er av nyere standard og har blant annet et høyt IT nivå med muligheter for å studere programmering for eksempel. Skolene har i tillegg gode språkprogrammer og du kan lære deg spansk, fransk eller japansk.

De fleste elevene på skolen er lokale, engelskspråklige Canadiere.

High School Canada Chilliwack

Du vil altså ikke  komme til en  klasse med bare utvekslingsstudenter, men ha fine  muligheter  for at bli godt  integrert i lokalsamfunnet. Livet på skolene spiller en stor rolle i lokalsamfunnet. Du vil sikkert oppleve at byen støtter opp på diverse sports- og kulturarrangementer som arrangeres. 

PRØV OGSÅ CHILLIWACKS RYTTER PROGRAM!

På Chilliwack High School har du muligheten for at bli en del av skolens spesielle Rytter program. Her vil du lære om pleie og pass av  hester, førstehjelp for hester og ikke mist rideteknikk.  Undervisningen foregår i små grupper som tilpasses elevenes nivå. Det er ikke nødvendig med rytter erfaring fra før, og det eneste kravet er at du brenner for å lære om hester! Les mer HER.

“Skolen er kjempebra og fagene er helt topp! Lærerne her er veldig flinke til å ta hensyn til utvekslingsstudenter. De hjelper meg hvis jeg trenger det og passer på at de ikke går for fort frem i timene. Noe av det jeg har gjort på fritiden er å reise til Vancouver, sett på Hockey kamper og dratt på skiturer. Jeg koser meg kjempemasse!” 

  – Isabella, Chilliwack, Canada 22/23   
( Medier og kommunikasjon i Chilliwack)

SPORT

Det er mange muligheter for å prøve all slags idrett! Skolene tilbyr  blant  annet golf, curling, yoga, volleyball, terrengløp, friidrett , basketball, innebandy og rugby. Utover dette inviterer den fantastiske naturen i Chiliwacks, til vakre vandreturer, sykkelturer og mye mye mer. Her kan du tilbringe mye tid med din nye vertsfamilie og nye venner!

FAG

I Chilliwack kan du blant annet velge fagene engelsk, kommunikasjon, samfunnsfag, historie, biologi, idrett, fysikk,  landbruk, kjemi og matematikk. Skolene i byen, tilbyr også mange kreative fag som  dans, keramikk, bildekunst, filmproduksjon og grafisk design. Du kan lese mye  mer om fagene på Chilliwack High School HER.

High School Canada Chilliwack

AKTIVITETER

Skolene i Chilliwack har også mange aktiviteter etter  skoletid,.  slik som kor, Blues band, jazz band, steele drum band,  matteklubb, animasjonsklubb, miljøklubb og mye mer.  Kanskje du finner noen som passer perfekt for deg!

Jeg vil gjerne kontaktes ang. High School!