Benowa State High School

HIGH SCHOOL UTVEKSLING
PÅ Benowa State High School

Benowa State High School ligger i forstaden Benowa i Gold Coast- byen i staten Queensland. Avstanden til Surfers Paradise er ca. 10km fra skolen som gir studentene mulighet til å lære å surfe, svømme eller solbade. 

Skolen er en av de ledende sampedagogiske videregående skolene på Gold Coast. Lærerne er fokusert på å vise omsorg og profesjonalitet ovenfor sine studenter. Det gjør at du som student vil føle deg trygg og imøtekommet som student på Benowa SHS. 

Skolen har hatt internasjonale studenter siden 1990 og har god erfaring med å jobbe med internasjonale studenter. Som student vil du få en egen internasjonal koordintor på skolen som vil være din kontaktperson gjennom skoleåret.  

Det er også mulig å velge Excellence programmer innenfor musikk, sport og dans på Benowa SHS. 

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon! 

TYPE: METROPOLITAN

Lærerene har en profesjonalitet og omsorg for studentene

Tilbyr fransk og spansk

I hjertet av Gold Coast

Heddas første tid i Australia:

De første ukene her i Australia har vært helt syke! Selv om jeg kom hit når det er vinter her, så er det fortsatt kjempe varmt. De første dagene her var veldig slitsom. Slet med jetlag og tidsforskjellen, så fikk ikke sovet spesielt mye de første nettene. Jeg fikk litt tid alene som var veldig greit! Da kunne jeg pakke ut og se meg rundt i huset. 

Skal ærlig innrømme at det var veldig rart og skummelt i starten med vertsfamilien. Du flytter jo inn hos noen du aldri har møtt før, som er utrolig merkelig. Tok litt tid før jeg følte meg komfortabel, men nå føler jeg meg mye mer hjemme her. I tillegg bor jeg i en veldig stor familie, hvor jeg har fire eldre vertssøsken, noe som var helt sykt annerledes for meg. De er kjempe snille og hjelpsomme alle sammen, så jeg føler at jeg kan spørre om hva som helst! 

Jeg går på Benowa State High School, som ligger omtrent 20 minutter med buss unna huset mitt. Det er en kjempefin skole med rundt 2000 elever, så den er litt større enn skolen hjemme. Koordinatorene her er kjempe snille. De hjelper oss med hva som helst, og er veldig flinke til å organisere turer! Det som er annerledes med skolen her er at fagene mine er i mange forskjellige bygninger, så det kan være stress å komme seg fra en time til en annen. Etter skolen kan jeg dra på stranden eller på shopping, eller så drar jeg hjem til noen. Det går fint å komme seg rundt i området, så det er ikke noe problem å dra steder etter skolen. 

Noe som har vært rart å venne seg til er definitivt skoleuniformen. Det er veldig godt å slippe å tenke på hva jeg skal ha på meg hver morgen, men har ikke helt vent meg til det enda. Det er helt greit da fordi alle må gå i samme uniform.Jeg har også volleyballtrening 4 ganger i uken. Da trener jeg fra 7-8:30 på morgenen, noe som jeg er blitt veldig glad i. Selv om det er slitsomt å stå opp tidlig, er det greit fordi da kan jeg gjøre andre ting etter skolen. 

Har hatt en del hjemlengsel, som er helt normalt, men denne første måneden har gjort at jeg gleder meg skikkelig til å se hvordan resten av året blir! Ser også frem til alle mulighetene jeg får til å oppleve Australia. 

 

– Hedda, Benowa State High School, 23/24 

FAkTa OG FAG

Benowa State High School ble grunnlagt i 1980 og skolen har ca. 2000 studenter. 

På Benowa State High kan du blant annet få følgende fag:

Kjemi, fysikk, biologi, regnskap, økonomi, geografi, fransk, spansk, italiensk, matte, marine science, dans, drama, musikk, visuell kunst, turisme m.m. 

FASILITETER

  • Maritimt opplæringssenter
  • Danse og platestudio
  • Vitenskapslabratorie
  • Mørkerom for bilder
  • Sportssenter
  • Skolemusikal 
  • Og mye mer!

AKTIVITETER

På Benowa State High kommer du ikke til å kjede deg! 
Etter skoletid kan du for eksempel: 

Sport: Zumba, basketball, beach volleyball, fitness, golf, fotball, surfing, tennis, volleyball m.m. 

Muligheter: skoletur for de internasjonale studentene til blant annet  Sydney/Melbourne

Klubber: litteratur, debatt, hekle, brettspill, kor m.m. 

Jeg vil gJerne kontaktes ang. High School!