High School Australia
High School Australia 47
BURNSIDE STATE HIGH SCHOOL
BURNSIDE STATE HIGH SCHOOL

HIGH SCHOOL UTVEKSLING PÅ BUrNside

Burnside State High School er en prisvinnende skole, som ligger ved foten av Blackall Ranges i Sunshine Coast, med 20 minutters kjøretur til vakre strender på kysten. Burnside har et meget godt rykte på seg innen utdanning, og de har noen av de beste akademiske resultatene i regionen. Skolen har et bredt spekter av fag: teknologi, kunst, vitenskap, sport eller andre fag – Da er Burnside High School noe for deg!

Skolen ligger sentralt i forhold til alle Sunshine coast største attraksjoner, og det gir det beste av begge verdener: Vakkert og frodig natur i innlandet, med noen av Australias beste surfer strender bare en kjøretur unna.

TYPE: REGIONAL

High School Australia

FÆRrre elever i klassen gir bedre SKOLEMILJØ

ENESTÅENDE FAGLIGE RESULTATER

trygt OG STØTTENDE LÆRINGSMILJØ

FAKTA OG FAG

Burnside State High School ble grunnlagt i 1979 og det går ca. 800-900 elever på skolen. På Burnside kan du studere tradisjonelle fag: engelsk, matte, biologi, geografi, historie, samfunnsfag, idrett etc. Utover dette tilbyr skolen også spennende fag som: japansk, drama, dans, turisme, business, sløyd, kommunikasjon, marine studier, og mye mer!

Les mer på skolens egen hjemmeside HER.

AKTIVITETER

Kreativt: Kor, musikal og kunstutstillinger for elever.

Sport: Seiling, surfing, dans, fittness, rugby

Outdoor: Marine studier for seniors (snorkling og seiling-camp), biologi-camp og utflukter for utvekslingstudenter.

High School Australia

FAsILITETER

Burnside tilbyr blant annet et lydstudio for innspilling av musikk, innendørs idrettsfasiliteter, utstyr til marinestudier slik som motorbåt, kano og seilbåt), treningssenter, rugby, basketball, tennis og fotballbaner!

Jeg vil gjerne kontaktes ang. High School!