Mountain Creek High School

HIGH SCHOOL UTVEKSLING
PÅ Mountain Creek High School

Mountain Creek State High School ligger på Sunshine Coast ca 4 km fra den populære Mooloolaba surfestranden og nær Steve Irwins, Australia Zoo. 

Skolen er en av de få skolene på Sunshine Coast hvor du kan få spansk som fremmedspråk, men samtidig ha et bredt utvalg av andre fag. Kanskje du ønsker å ta Marine science og reise på ekskursjon til Great Barrier Reef? 

Som student på Mountain Creek SHS vil du oppleve en helhetlig studentomsorg gjennom skolesystemet, hvor de følger med på studentens prestasjoner og personlige velvære i et trygt, sikkert, støtende og dynamisk læringsmiljø. 

Mountain Creek SHS tilbyr Excellence programmer innen volleyball og baksetball.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om Mountain Creek SHS!

TYPE: METROPOLITAN

Stort utvalg av fag og dyktige lærere

tilbyr spansk

Sunshine Coast, 4km fra surfestedet Mooloolaba Beach

Ninas år på Mountain Creek

“Skolesystemet her er veldig annerledes enn i Norge. Jeg går på Mountain Creek State High School. Det er en skole med over 2500 elever, som er ganske mye mer enn hva det var hjemme i Norge. Jeg starter kl. 7.30 på skolen hver dag, og slutter 12.55. Etter skolen drar vi som oftest rett til stranda, siden vi slutter så tidlig. Dette er definitivt en ny erfaring å ta med seg hjem. 

På skolen er vi rundt 25 utvekslingselever fra mange ulike land, så i tillegg til å lære om den australske kulturen, lærer man masse fra andre utvekslingselever om deres kulturer og hjemland. Det jeg liker best med skolen er at de organiserer mange ulike turer for oss utvekslingselever. Dette gjør at vi får reist rundt i landet, uten å være avhengig av at vertsfamilien kan ta oss med på tur.

I Australia har de skoleuniform. Dette var veldig rart i starten og tok litt tid å venne seg til, men nå er det ganske digg å ikke trenge å tenke på hva man skal ha på. Jeg spiller netball på et av skolelagene som er veldig gøy! Netball er en sport jeg aldri hadde vært borti før, så det var veldig kult å prøve en ordentlig australsk sport.”

FAkTa OG FAG

Mountain Creek State High School ble grunnlagt i 1995 og har ca. 2200 studenter. 

På Mountain Creek SHS kan du velge blant et bredt utvalg av fag som: 
Engelsk, matte, fysikk, kjemi, biologi, helse, kroppsøvning, regnskap, business, økonomi, geografi, moderne historie, spansk, marine science, psykologi, dans, drama, media, musikk, visuell kunst m.m. 

 

FAsiliteter

 

  • Sportsstadium
  • Svømmebasseng
  • Teater og profesjonelt dansestudio
  • Båtutstyr til marine science
  • Pc og vitenskapslaberatorium
  • Og mye mer!

AKTIVITETER

Du kommer ikke til å kjede deg på Mountain Creek SHS, dette er noe av det skolen kan tilby sine studenter: 

Sport: Basketball, dans, fitness, gym, fotball (2 og 3 term), svømming, tennis, volleyball m.m. 

Outdoor: surfing, turer i regi av skolen til blant annet Sydney og Fraser Island m.m. 

 

Jeg vil gJerne kontaktes ang. High School!