Slide One

Indian River Charter School

Indian River Charter School

HIGH SCHOOL UtVEKSLING PÅ 

Indian River Charter School

Indian River ligger ved fantastiske Vero Beach på Floridas østkyst. Selve området er en turistdestinasjon, med muligheter for vannsport, fiske og golf. Avstanden fra strender, museer, kunstgallerier og naturen er kort, noe som gjør at du kan nå det meste til fots eller med kollektiv. 

Klimaet i Florida er subtropisk, med høy luftfuktighet. I vintermånedene kan det bli ned i 10 grader og over 30 grader i sommermånedene. Det er også et rikt dyreliv i staten, så du har gode muligheter til å se en alligator eller en sjøku i løpet av skoleåret. 

Skolen fokuserer spesielt på fag innenfor kunst, musikk, dans og drama, men det er også mulig å ta studiespesialiseringsfag.  I løpet av skoleåret arrangeres det flere ulike eventer som f.eks Grand Bash i Universal Studios, skole musikal, homecoming, karneval, powderpuff m.m. 

 

 

High School New Zealand Havelock

Avstanden fra Vero Beach til Miami er ca. 2 timer i bil, men det er kun 1 time til Universal Studios, Disneyworld, SeaWorld m.m. Reiser du med Momento og vår partner til Indian River Charter High School vil du få årskort til Universal Studios med i pakken! 

Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss allerede i dag for mer informasjon! 

High School New Zealand Havelock

det perfekte valget for deg
som går mdd eller kda!

kort vei til vero beach

1 time fra disney world og universal studios, og 2 timer fra miami

skolen

Indian River Charter High School (IRCHS) ble grunnlagt i 1998 og har ca. 700 studenter ifra 9-12 klasse. Skolen har de siste 19 årene vært den høyest rangerte videregående skolen i Indian River county. Som student på skolen forventes det at du tar del i skolemiljøet og deltar i sammfunsprosjekter som f.eks kulturarrangementer og frivillige aktiviteter. 
 

IRCHS har en rekke flotte fasiliteter inkludert toppmoderne fasiliteter som Black Box Theatere og forestillingsstedet “The Dome”. Skolen har også Chromebook bærbare datamaskiner for hvert klasserom og velfungerende MacBook bærbare datamaskiner tilgjengelig for Visual and Performing Arts -programmet. 

Skolen har et sterkt fokus innen kunst, men du har også sjansen til å drive med enkelte type idretter som f.eks golf. Golfprogrammet til skolen er fremragende og fokuserer på å utvikle ferdigheter, etikette, lære om golfhistorie og informasjon om golfindustrien. 

Noe som er verdt å merke seg er at skolen har et fantastisk tilbud til deg som går kunst, musikk, drama eller dans. 

FAG:

Algebra, psykologi, spansk, kunst, biologi, foto, biologi, kjemi, musikkteori, tegning, økonomi, film, golf, gitar, Danseteknikk, musikkteater, musikk verden, spansk, orkester m.m. 

aktiviteter og idretter:

Golf,  powderpuff fotball, volleyball, wrestling, lacrosse, tennis m.m. 

Vi gjør oppmerksom på at Indian Charter  ikke tilbyr like mange idretter som andre High Schools. 

High School New Zealand Havelock

MER informasjon

 Les mer om skolen her. 

Jeg vil gjerne kontaktes ang. High School!