Slide One
HIGH SCHOOL USA
HIGH SCHOOL USA

Lev den amerikanske drømmen

Lev den amerikanske drømmen

BLI UTVEKSLINGSSTUDENT I USA

USA PREMIUM HIGH SCHOOL - OPPLEV AMERIKANSK KULTUR PÅ NÆRT HOLD!

Momentos High School programmene er noe helt spesielt. Hos oss kan du skreddersy ditt utvekslingsår ved å få muligheten til å velge mellom fantastiske skoler og distrikter over hele USA. Dette kaller vi for High School Premium programmet. Vi tilbyr et bredt spekter av skoler der du selv kan velge en skole som er i det ønskede området, eller som tilbyr de fagene du ønsker å studere i USA. Nyt et år i solrike California, opplev ekte sørstatsstemning i Arkansas, eller utforsk Floridas varme kyster!

Noe vi vet helt sikkert er at uansett hva du velger, kommer du til å oppleve ekte amerikansk kultur. Du vil få nye amerikanske venner og oppleve ekte “High School spirit” når skolens Football Team og cheerleadere kjemper mot rivalene i nabobyen.

Du vil spise turkey og pumpkin pie til Thanksgiving, feire julaften den 25. desember og oppleve en ekte Halloween. Du vil tiltale alle dine lærere på skolen som Mr. og Mrs., samt få muligheten til å bo hos en amerikansk vertsfamilie som gleder seg til å vise deg tradisjoner og amerikansk kultur. Det er på tide å selv få oppleve hvordan den amerikanske drømmen ser ut!

HØY KVALITET!

Et godt år på en High School i USA avhenger i stor grad av hvilken organisasjon du reiser med. Momento har noen av de beste samarbeidspartnerne i USA, som har over 30 års erfaring med utveksling.

PROGRAMTYPER

I USA tilbyr vi High School Premium, USA Classic PLUS og Boarding School programmer. Velg din egen skole og bo hos en vertsfamilie, eller velg å bo på campus sammen med alle skolekameratene dine.

PROGRAMSTART

Avreise er fra slutten av juli til begynnelsen av september (avreisen avhenger av skolevalg og individuell skolestart).

Orientation camp er inkludert!

Start ditt utvekslingsopphold med en orientation camp i pulserende New York (Classic PLUS) sammen med venner fra hele verden, mens du lærer mer om amerikansk kultur! Campen er obligatorisk og er inkludert i prisen.

Kvalitet og komfort til en fordelaktig pris!

Momento Educations USA Classic PLUS program er et høykvalitetsprogram til en god pris!

Vertsfamiliene er godkjente og 100% frivillige, men det stilles krav om at de oppfyller visse punkter som vi erfarer at norske studenter etterspør. Derfor har vi kalt programmet Classic PLUS. Blant kravene er at skolen må ha minst 200 studenter, at studenten får eget soverom, og at vertsfamilien har en god inntekt.

Pakken inkluderer også en Orientation Camp i New York og fly t/r Oslo-vertslandet!

Vi gjør oppmerksom på at vi har et begrenset antall plasser – ta kontakt i dag for mer informasjon!

USA PREMIUM - SLIK FUNGERER DET!

I vårt High School Premium-program får du velge skole eller skoledistrikt basert på dine ønsker innen idrett, fritidsinteresser, fag eller geografisk område. Vi vil veilede deg til å finne et utvalg skoler som matcher dine ønsker, slik at du har flere alternativer å velge mellom. Nedenfor kan du lese mer om våre mest populære skoletilbud. Fortvil ikke hvis du ikke finner en skole som passer for deg i oversikten. Vi samarbeider med mange flere skoler og vil hjelpe deg med å finne en skole som du virkelig vil glede deg til å studere ved.

En av våre viktigste oppgaver er å veilede deg og dine foreldre til å finne et par skoler som vi mener er perfekte for deg, slik at du får mest mulig ut av utvekslingsåret ditt. Noen ganger hender det at en student velger en skole eller et område som hen ikke hadde vurdert før man tok kontakt med oss.

Våre skoletilbud varierer i pris avhengig av populariteten til skolene og skoledistriktene, men uansett hvilken skole du velger, betaler du den samme kostnaden til Momento. Dette er viktig for oss å informere om, fordi vi ikke har noen økonomisk gevinst av om du velger en dyr skole eller ikke.

Vårt erfarne team står klare til å hjelpe deg med å finne den riktige skolen for deg, slik at vi kan bidra til at du får et fantastisk utvekslingsår i USA.

Kontakt oss for en uforpliktende prat! Vi er en organisasjon med høy åpenhet, så hos oss kan du få svar på nesten alt du lurer på.

PREMIUM SKOLER OG DISTRIKTER I USA – VELG SELV!

På vårt USA Premium program velger du selv hvilken skole eller skoledistrikt du vil gå til. Drømmer du om Californias surfebølger eller Colorados verdensberømte skiløyper? Hos oss skreddersyr du din egen High School utveksling etter dine ønsker. Det gir trygghet å vite på forhånd hvor man skal reise og hva man kan oppleve i løpet av sitt utvekslingsår. Derfor har vi utviklet vårt unike High School Premium program.

Nedenfor kan du lese mer om noen av de mest populære skolene vi har rundt omkring i USA.

Vi har mange flere skoler enn dette, så hvis du ønsker flere alternativer, hjelper vi deg gjerne med å finne andre skoler! Kontakt oss!

Jeg vil gjerne kontaktes ang. High School!