Slide One
HIGH SCHOOL USA
HIGH SCHOOL USA

Lev den amerikanske drømmen

Lev den amerikanske drømmen

bli uTvekslingsstudent I USA

USa premium high school - opPlev amerikansk kultur!

Momentos High School programmer er noe helt spesielt. Hos oss kan du skreddersy ditt utvekslingsår ved å få muligheten til å velge mellom fantastiske skoler og distrikter over hele USA. Dette kaller vi for High School Premium programmet. Vi tilbyr et bredt spekter av skoler hvor du selv kan velge skole som er i ønsket område, eller som har de fagene du ønsker å studere i USA. Nyt et år i solrike California, opplev ekte sørstatstemning i Arkansas eller utforsk Florida sine varme kyster!

Noe vi vet helt sikkert, uansett hva du velger så kommer du til å oppleve ekte amerikansk kultur. Du vil få nye amerikanske venner og få oppleve ekte High School spirit, når skolens Football Team og Cheerleaders kjemper mot rivalene i nabobyen.

Du vil spise turkey og pumpkin pie til Thanksgiving, feire jul morgenen 25. desember og feire ekte Halloween. Du vil tiltale alle dine lærere på skolen som Mr. og Mrs., samt få muligheten til å bo hos en amerikansk vertsfamilie som gleder seg til å få vise deg tradisjoner og amerikansk kultur. På tide å få oppleve selv hvordan the american dream ser ut.

 

HØY KVALITET!

Et godt år på High School i USA avhenger i høy grad av hvilken organisasjon du reiser med. Momento har noen av USA beste samarbeidspartnere som har over 30 års erfaring med utveksling.

PROGRAMTYPER

I USA har vi High School Premium, USA CLASSIC PLUS og Boarding School-programmer. Velg din egen skole og bo hos en vertsfamilie, eller velg å bo på Campus sammen med alle skolekameratene dine.

PROGRAMSTART

Avreise fra slutten av juli til starten av september. (avreisen avhenger av skolevalg og individuell skolestart)

Orientation camp ink.

Start ditt utvekslingsopphold med en Orientation camp i pulserende New York (Classic PLUS) eller i Florida (USA PREMIUM), med venner fra hele verden, mens du lærer mer om amerikansk kultur! Campen er obligatorisk og er inkludert i prisen.

USA Classic PLUS

Kultur, kvalitet og komfort til en overkommelig pris!

Momento Educations USA Classic Plus program er et program av høy kvalitet til en god pris!

Vertsfamiliene er godkjente og 100% frivillige, men det er krav om at de oppfyller enkelte punkter, som vi erfarer at norske studenter etterspør, derfor har vi kalt programmet Classic Plus. Det er blant annet krav om at skolen har minst 200 studenter, eget soverom til studenten og at vertsfamilien har en god inntekt.

I tillegg inkluderer pakken orientation i New York og fly t/r Oslo-vertslandet!

Vi gjør oppmerksom på at vi har et begrenset antall plasser – ta kontakt i dag for mer informasjon!

USA PREmium - sLIK fungerer det!

På vårt High School Premium program får du velge skole eller skoledistrikt basert på dine ønsker innen idrett, fritidsinteresser, fag eller område. Vi vil veilede deg til å finne et par skoler som matcher dine ønsker så du har litt å velge mellom. Nedenfor kan du lese mer om våre mest populære skoletilbud. Fortvil ikke dersom du ikke finner en skole som du tenker passer for deg nedenunder. Vi samarbeider med mange flere skoler og vi vil hjelpe deg å finne en skole du virkelig vil glede deg å studere på.

En av våre viktigste oppgaver er å veilede deg og dine foreldre til å finne et par skoler vi mener er perfekte for deg, slik at du får det beste ut av utvekslingsåret ditt. Noen ganger hender det at studenten velger en skole eller et område som hen ikke hadde vurdert før man kontaktet oss. 

Våre skoletilbud varierer i pris etter populære skoler og skoledistrikt, men uansett hvilken skole du velger så betaler du samme kostnad til Momento. Dette er ganske viktig for oss å informere om fordi vi har ingen økonomisk gevinst om du velger en veldig dyr skole eller ikke.

Vårt erfarne team står klare til å hjelpe deg finne en riktig skole for deg slik at vi kan hjelpe deg å få et helt fantastisk utvekslingsår i USA.

Kontakt oss for en uforpliktet prat! Vi er en organisasjon med høy åpenhet, så hos oss kan du så å si få svar på alt du er i tvil om.

Premium skoler og distrikter i USA- Velg selv!

På våre USA Premium program velger du selv hvilken skole eller skoledistrikt du vil gå på. Drømmer du om California sine surfebøler eller Colorado sine verdensberømte skisport løyper? Hos oss skreddersyr du din egen utveksling etter dine ønsker. Det skaper trygghet å vite på forhånd hvor man skal reise og hva man kan få oppleve i løpet av sitt utvekslingsår. Derfor har vi laget vårt unike High School Premium program.

Nedenfor kan du lese mer om de mest populære skolene vi har rundt omkring i USA.

Vi har mange flere skoler enn dette, så hvis du vil ha flere alternativer så hjelper vi deg gjerne med å finne andre skoler! Kontakt oss!

Jeg vil gjerne kontaktes ang. High School!